недеља, 25. мај 2014.

Anonymous uhakovali Monsanto, Syngentu, Bayer, Dow, Dupont

Operacija zelena prava - saopštenje za javnost: 1800 naloga, Monsanto, Bayer, Dow, Dupont i mnogih drugih koji su UHAKOVANI!

POGLEDAJ VIDEO

Građani i građanke sveta,
Anonymous operacija zelena prava želi da objavi svoje protivljenje svim oblicima poslovnih praksi koje su destruktivne po životnu sredinu. Mi smo pripremili odmazdu protiv svih industrijskih giganata koji su odgovorni za zagađenje i uništavanje prirodnih resursa sa više od 1800 imejlova i šifri Monsanta, Syngente i Bayera, da navedemo neke. Ipak, zbog restriktivnih pravila za postavljanje videa, mi nismo u mogućnosti da postujemo ove podatke u ovom videu. Mi ćemo objaviti te podatke putem nekoliko drugih medija koji će omogućiti maksimalnu izloženost.
Vama koji vidite sve što postoji kao robu koja se kupuje i prodaje u ime profita i isticanja mi kažemo: vi ste sledeći. Sav novac ovog sveta nikada neće zameniti lepotu netaknute prirode, nikada. Vaš prljavi novac nikada neće moći da ima prvenstvo u odnosu na naše pravo da budemo zaštićeni od eksploatacije živih bića i same Zemlje.

Mi ne bismo smeli da budemo izloženi i da živimo na unakaženoj, iskorišćenoj i otrovanoj zemlji, samo zbog zahteva korporacija i upotrebe genetički modifikovanog semena i hemikalija poput herbicida RoundUp, radi osvajanja što većeg dela na tržištu.

Malim poljoprivrednicima se uskraćuju prava, uništavaju im se životi i posao u ime korporativnog profita. Naša životna sredina se uništava i zagađuje zbog interesa velikih industrija koje se očigledno nemilosrdno protive našem osnovom pravu na bezbednu hranu i zdrav ekosistem, i misle samo na svoje finansijske interese.

Pročitaj više ►
operationgreenrights.blogspot.com/anonymousvideo.eu/anonymous-monsanto-leaks.html

AnonOps IRC Network (Anonymous Operations) ►
anonymousvideo.eu/anonymous-join-us.html

Radio AnonOps » Zvanična radio stanica ►
anonymousvideo.eu/anonymous.php?page=anonymous-radio-anonops

preuzeto sa: kontra-punkt

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.