среда, 16. јануар 2013.

Preuzimanje odgovornosti za trodnevne napade paljenjem u Atini



Svaki put kada nas napadnete, mi ćemo uzvratiti udarac!
Vi iseljvate naše zgrade, hapsite naše drugove i drugarice, napadate naše demonstracije. Mi spaljujemo vaše kancelarije, vaše banke i "uslužne" institucije. Sprovodite represiju na subverzivni, radikalni pokret kako bi "sproveli" mir, red i bezbednost. Pokrenuli ste napade protiv nas ne bi li pokazali svojim desničarskim biračima koji istupaju iz vaših redova i odlaze u redove Zlatne Zore (Chrissi avgi), da ste i vi podjednaki fašisti.
Pokušavate da zadržite svoju dominaciju ulagajući u suočavanje sa "rasulom i bezakonjem ". Borite se protiv nas samo da bi sakrili svoje najgnusnije skandale, korupciju koja vlada i svoja učestvovanje i podmićivanja u poslovima. Osuđujete nasilje dok gurate čitav narod u propast. Planiramo kraj vašeg sveta. Već smo postavili temelje sopstvene civilizacije koja se konstantno širi. Ne želimo da imamo nikakve veze s vašim trulim vrednostima. Solidarnost, sloboda, jednakost! To su naši principi! Dalje ruke od naših poduhvata i naših drugova i drugarica. Vaši napori da zaustavite našu ekspanziju unapred su osuđeni na propast. To je dokazano na protestnom maršu u subotu 12. januara; a to su dokazale i prethodne plamene noći.
Preuzimamo odgovornost za trodnevne napade paljenjem
(u petak, subotu i nedelju, 11.-13.januara):

* Na lokalne ogranke sledećih organizacija:
-kancelarije stranke Nove Demokratije u Dafni, Halandri, Glifadi, Argiropolju i Kipseli,
-Kancelarije stranke PASOK u Glifadi,
-Kancelarije Public Power Korporacije u Menidi.
* Bankomate u:
-Vironasu (dva bankomata u istoj četvrti), Nea Smirni, Neo Irakliju, Kaisariani (dva bankomata u istoj četvrti), Kipseli, Papaguu i Drapetsoni (dva bankomata u istoj četvrti)
* Dve bankovne filijale u Kaisariani
* Automobil diplomatskog hora u Eliniku
* Vozilo Hellenic Post-a (ELTA) u Ilionu
* I konačno, pandurski motor u Zografu.

Solidarnost sa skvotovima Vila Amalia, Skaramaga, Lela Karajani, i drugovima i drugaricama koji su procesuirani!
prevedeno sa: contra info

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.