уторак, 21. јул 2015.

Nova BURA , nova BURA ! ! !



Sedmi put za redom izašao je iz štampe antifanzin B.U.R.(A). !



U izradi ovog broja je učestvovalo više sladokusaca pisane reči iz revolta, jednom rečju Burmana, a za razliku od predhodnih brojeva to nisu samo ljudi iz Niša. Ako iko ima šta da napiše, prokomentariše ono što mu je danas kapitalizam priredio, prevede tekst koji mu se posebno dopao, pomogne distribuciju ili jednostavno pohvali / iskritikuje i na taj način pomogne realizaciju fanzina, neka se ne ustručava da se javi.

U ovom broju naše i vaše BURE vrebaju teme: Sada već standardnih dva (mravlja) minuta mržnje, zatim priča o neophodnosti organizovanja radikalne levice, pored toga tu su i strašni ljudi, odeljak sa kratkim biografijama. Za ovu priliku su to Đovanina Berneri i pekar Antonio Kazanova o kojima smo čisto informativno izvukli po par reči. Tu je i intervu sa trojicom solo performera koji su se opredelili za gitaru kao oružje protiv desnih ideja (čitaj gluposti). Potom sledi tekst o dečacima koji su bili Hitlerove gore lisje, momci i cure iz redova Hitloreve omladine koji su pokazali, pre svega, hrabrost i suprostavili se državi kad je to bilo plaćano glavom. Manjak ćiriličnog pisma u ovom broju usled propuštenih lekcija iz istorije nadomestićemo radom jedne drugarice koji ćemo objavljivati iz delova jer se radi o pozamašnom materijalu, a tema je život (čitaj stradanje) žena u logoru u Nišu 12. februar. To i jeste jedna važna lekcija iz istorije.

Slobodno upadajte!

 

 


*ANTIFANZIN BURA JE BESPLATAN I UVEK ĆE BITI!*

 

Do vašeg primerka možete doći na sledeći način: 

Javite nam se putem bloga ili Fb stranice AFA Niš


1 коментар:

  1. $$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
    Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

    Full name:
    Date of birth (yyyy-mm-dd):
    Gender:
    Marital status:
    Amount Needed:
    Duration:
    Address:
    City:
    State/province:
    Zip/postal code:
    Country:
    Phone number:
    Monthly Income:
    Occupation:

    E-mail: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.