понедељак, 14. јул 2014.

Niški ANTIFAnzini #2

Sa malim zakašnjenjem javljamo da su niški antifašisti objavili i drugi, junski broj, fanzina B.U.R.A. kao i fanzina Leva Tribina. Što se tiče B.U.R.A.-e u ovom broju čitaćete o:
Direktnim akcijama protiv upravo završenog krvavog svetskog prvenstva u Brazilu, o štrajku glađu zatvorenika i zatvorenica po zatvorima širom Grčke, uhapšenim drugovima i drugaricama širom sveta, partizanima anarhistima u italijanskom pokretu otpora tokom drugog svetskog rata itd.
Leva Tribina vam pak nudi: Intervjue sa jednim od momaka koji je pokrenuo ANTIFA ligu u Atini, nastavak intervjua iz prošlog broja sa navijačem PAOK-a, intervju sa navijačem iz grupe Front Commune iz Montreala i predstavljanje svetski poznate grupe Green Brigade fudbalskog kluba Seltik iz Glazgova.

Fanzini se pored Niše mogu naći i u Beogradu u info šopu Furija, kao i u Društvenom Centru u Novom Sadu, a od ovog broja fanzini će se čitati i u Somboru.


Ljudi iz gradova u koje još uvek ne stižu fanzini, a zainteresovani su za iste neka ostave komentar ispod teksta ili neka pišu na e-mail bloga:
mutualaid1 @ gmail. com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.