среда, 5. децембар 2012.

U Splitu i Zagrebu održane akcije solidarnosti sa splitskim studentima

U ponedjeljak, 3. prosinca u 12h, održane su akcije solidarnosti sa splitskim studentima u Splitu i Zagrebu. Prevareni studenti zajedno sa splitskom Mrežom solidarnosti, poznatoj po organiziranju uspješnih tribina i višednevnih izložbi u Dalmacijavinu i Jadrankamenu, održali su akciju pred zgradom Lavčevića. Istaknuli su transparent s vrlo izravnom porukom: "Platite studente bando kapitalistička" i preko medija još jednom upoznali javnost sa situacijom u kojoj su se našli, te poručili upravi Montmontaže-Plinovodovoda d.o.o. da im hitno isplati 200 tisuća kuna duga.


U Zagrebu je akcija solidarnosti održana ispred upravne zgrade Montmontaže-Plinovodovoda u organizaciji Mreže anarhosindikalista. Okupljeni su istakli transparent s natpisom "Podrška splitskim studentima - dajte plaće!" i dijelili informativne letke u kojima se poziva na organiziranje i solidarnost. Također, pokušalo se doći direktno do članova uprave kako bi im uručili letke i zahtjev za isplatu svih dugovanja prema studentima, međutim prisutni radnici su, vjerojatno pod njihovim pritiskom, okupljenima rekli da se vrate kasnije jer odgovornih trenutno nema u zgradi.
 Nakon toga akcija se preselila ispred upravne zgrade Studentskog centra, gdje su se također dijelili informativni leci uz transparent.
Ovo je tek prva u nizu akcija upozorenja upravi koje neće prestati dokle god uprava ne isplati sva dugovanja studentima do zadnje lipe, stoga vas pozivamo da pratite daljnji razvoj događanja preko facebooka i naše web stranice. U međuvremenu, pozivamo vas da šaljete prosvjedna pisma i telefonske upite upravi Montmontaže-Plinovodovoda na idućim kontaktima:



UPRAVA:
CMP Savica Šanci 123

10000 Zagreb, Hrvatska

 +385 (0)1 2409 059  Telefon:
+385 (0)1 2409 061  Telefon:
+385 (0)1 2409 133   FAX:

E-mail: montmontaza-plinovodovod@montmontaza-plinovodovod.hr

URED DIREKTORA: ureddirektora@montmontaza-plinovodovod.hr

PRODAJA:prodaja@montmontaza-plinovodovod.hr

IZVOĐENJE PROJEKATA::izvodenjeprojekata@montmontaza-plinovodovod.hr

FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO::financije@montmontaza-plinovodovod.hr
preuzeto sa: masa-hr.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.