недеља, 10. јун 2012.

Anonimusi hakovali nacistički sajt

Članove neonacističkog web foruma Aryan-Front.com jučer je na stranici umjesto standardnih parola o "bijeloj nadmoći" dočekala pozdravna poruka haktivističkog kolektiva Anonymous: trebali ste nas očekivati.

Popularni hakeri su prilično preobrazili neonacističku stranicu, poslavši sve prijašnje postove u povijest i zamijenivši ih porukama "Trebali ste nas očekivati" i "Odjebite nacističko smeće". Napad je izveden pod kodnim nazivom "#OpBlitzkrieg, a Anonymousi su najavili kako je njihov napad na ovu neonacističku grupu tek počeo.

Sudeći prema komentarima na Twitteru, Anonymousi se spremaju objaviti čitav arhiv privatnih i javnih poruka koje su članovi foruma ostavili u prošlosti. Dio su već objavili na stranici MediaFire, a aktivisti i novinari već kopaju po podacima ne bi li otkrili što više kompromitirajućih podataka o organizaciji Aryan Front, prenosi RT.

Osim niza očekivanih teza o supremaciji bijelog čovjeka, veličanja Hitlera i nacizma, zanimljivo je da je u međusobnoj konverzaciji članova foruma bilo i puno naputaka o - cyber sigurnosti! Uzalud, trebali su znati da Anonymousi svejedno dolaze.

preuzeto sa: antifa-bih.org

1 коментар:

  1. pomaze bog to je pozdrav nas srba i bog ti pomogao bratye ali mi kao cetnici nikada nismo saradjivali sa okupatorom vec gledali i domace okupatore da satremo a kamoli strane zato nemojte vredjati pravoslavlje i veru u kralja boga i otadzbini s postovanjem dzeneral draza mihajlovic

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.