четвртак, 22. март 2012.

Politički marketing Anonimusa


Srbijanski Anonimusi u predizbornoj subverziji pokrenuli su akciju prelepljivanja stranačkih plakata - posebno onih bahato izlepljenih po površinama koje bi trebalo da su slobodne od kampanjskog političarenja i ispraznih obećanja

"Oni nas posmatraju kroz statistike i misle da imaju odgovor na svako pitanje. Ali oni ne žive naš život, već žive na račun naših života", kažu Anonimusi u svojoj poruci javnosti.

- Oni su ti koji pišu zakone i pišu ih tako da im je život na račun naših života što udobniji. Dok nad nama sprovode evropske cene, izbegavaju po svaku cenu da sprovedu evropske zakone koji ograničavaju moć vlasti. Pa tako mi plaćamo evropsku cenu goriva a njihove stranke dobijaju neevropskih 1.5% BDPa. Dok nama prete sudskim izvršiocima zbog ne plaćanja računa ili rts pretplate, oni otimaju preko javnih nabavki i korupcije. Dok nam uteruju strah u kosti oni se bahate na svakom koraku.

Biramo laži na lažnim izborima. Dali su nam da biramo liste a ne ljude da bi oni izabrali svoje ljude i zadržali kontrolu. Ako izbor ne postoji ni izbori ne postoje. Proćiće i ti lažni izbori ali će sve ostati isto. Da bi se išta promenilo neophodno je ograničiti vlast. Da bi se ograničila vlast, ona mora da se plaši naroda, mora da se nauči odgovornosti.
Anonimni crpe svoju snagu iz naroda i rade u korist najšireg opšteg interesa. Anonimni ne žele da vladaju već da skupe kritičnu podršku naroda oko svakog problema koji nas sapliće i ograničava u razvoju ka boljem sutra. Anonimni su tu i biće tu i posle izbora. Anonimni žele da pošalju poruku svim strankama da vam vlast više neće biti tako slatka kao što je bila do sad, da vas čekaju problemi koje ćete morati da rešavate u interesu svih, da vas čeka teško breme odgovornosti za svaki zakon, za svaku uredbu, za svaku naredbu, za svako uputstvo, za svaku reč.
Da bi poruka bila jasno primljena, Anonimni pokreću akciju prelepljivanja predizbornih plakata širom Srbije. Pozivamo sve one kojima je muka od bahatosti stranaka da nam se pridruže i prelepe neki predizborni plakat bilo koje stranke. Pozivamo sve da kada čuju neku izjavu koja prosto vređa inteligenciju da izađu na ulicu i prelepe neki stranački plakat. Krenimo od toga da im jasno stavimo do znanja koliko nam je muka 
 kada im vidimo fotošopirana lica i keramičke zube.
Prelepimo njihove glave kada god smo u prilici! Sve!
I vlast i opoziciju i tek proklijale na političkoj sceni.
Ne dozvolite da njihove ružne, lažljive fizionomije uništavaju vaše fasade. Ima toliko lepših slika koje vaši sugrađani treba da vide. Pozivamo vas da nam se pridržite i omasovite akciju. Lepite kada god stignete, u prolazu, na putu do posla i sa njega, u laganoj šetnji psa. Taj minut koji potrošite u toku jednog dana, biće minut koji će pomoći da generacije koje stasavaju ne prolaze pakao koji mi prolazimo.Hajde da im svi zajedno pokažemo šta mislimo o njihovim sloganima i koliko verujemo njihovim lažima!Ova akcija nije u suprotnosti sa njihovim zakonima.Nema razloga za strah, ovo je naš život, naša  zemlja i ima nas više.
Mi smo anonimni! Mi se ne plašimo! Očekujte nas!

izvor: e-novine

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.