понедељак, 12. март 2012.

Blog se rodi!


Vaistinu se rodi!

Pozdrav i sve najbolje svima koji ne žive u zabludi da su slobodni, koji se za slobodu na bilo koji način bore i svesni su da im slobodu niko neće pokloniti.
Kako bih ovakvim ljudima pomogao informacijama, a sebi izborio slobodu govora, započinjem rad na ovom blogu.
Razlog više je što mas mediji ne prenose relanu sliku svakodnevnih dešavanja već ih kreiraju u zavisnosti od potreba svojih nalogodavaca.
Što se tiče ovog bloga nalogodavaci su isključivo moja skromna malenkost i ja, te će u skladu s tim vesti biti onakve kakve "mi" smatramo da treba da budu. Da ne bih baš potpuno pišao uz vetar i ovaj medij će biti "pristrasan" pa se unapred izvinjavam svim ljubiteljima kapitalizma, države, političkih partija, crkve i sličnih krvopija kao i njihovom privatnom obezbeđenju: vojsci, policiji i "nacionalno i rasno svesnim" čoporima protiv kojih će ovaj blog između ostalog biti usmeren.

Ukoliko imate želju za eventualnom saradnjom (obaveštenja i vesti iz anarho i antifa pokreta, pomoć oko prevođenja tekstova i sl. ) ili pak želite da uputite neki predlog, kritiku ili pohvalu pišite na kontakt mejl: mutualaid1@gmail.com


Reprezentacija koju moramo da pobedimo!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.